اگر چه در طراحی فضای سبز قائم به استفاده از رنگ های سبز به دلیل ماهیت گیاهان هستیم، اما رنگارنگی گل ها و سایر المان هایی که می توان در فضای سبز به کار برد، باعث می شود که در محوطه سازی باغ و غیره بتوانیم از نقش رنگ در طراحی فضای سبز بهره مند شویم.
به واقع نیز برای به دست آوردن حداکثر جلوه بصری، باید از ترکیب رنگ های موجود و پتانسیل های حاضر در رنگ پردازی یک محوطه سرسبز استفاده کرده و چیزی خاص و منحصر به فرد به وجود آورد.
در ادامه با ما همراه باشید.
تاثیرات نقش رنگ در طراحی فضای سبز
نقش رنگ در طراحی فضای سبز را می توان به دو بعد اختصاص داده و به آن ها مربوط کرد. این می تواند به بخش استفاده از گل های رنگارنگ مربوط بوده یا این که از نورپردازی برای رنگین ساختن گیاهان و درختان بهره برداری نمود. هنر نورپردازی در فضای سبز که پیشتر نیز به آن پرداخته بودیم، در بخشی می تواند به جز روشنایی بخشی، به زیباسازی و دکوراسیون فضای سبز کمک کرده و به طور مثال رنگ درختان را تغییر دهد.
اگر پیشتر در برخی بلوارهای شهرهای کشور دیده باشید، به کار بردن چراغ های رنگی در درختان، باعث شده تا درخت های معمولی به رنگ های کاملا سفید، قرمز، آبی، زرد و غیره دیده شوند. حتی شما به این شکل می توانید یک درخت به رنگ بنفش ایجاد کرده و در کل منظره ای انتزاعی و فانتزی داشته باشید.
در طراحی باغ مدرن و ایجاد فضای سبز فانتزی، استفاده از چنین رنگ هایی به مراتب تاثیرگذار بوده و می توان از آن ها به منظور بهره برداری از نهایت رنگ و طرح استفاده کرد.
طراحی فضای سبز در تمامی گام های خود نیازمند به کار بردن خلاقیت کامل است و شما می توانید حتی در یک باغچه کوچک خانگی، از رنگ ها به بهترین شکل ممکن بهره برداری کنید. اگر قرار است تنها چند ردیف گل در این باغچه کاشته شود، کافی است که این گل ها را با ترکیب رنگ هوشمندانه ای انتخاب کرده و به این شکل رقص رنگ را در فضای باغچه خود فراهم آورید.
حال اگر با یک باغ بزرگ روبرو هستیم و باید طراحی فضای سبز در این باغ انجام و اجرا شود، نقش رنگ در طراحی فضای سبز جلوه دیگری خواهد داشت. در این صورت می توان محوطه سازی را به شکلی کاملا تاثیرگذار برقرار ساخته و از آن بهترین بهره برداری را نمود.
طراحی و اجرای فضای سبز مطابق سلیقه ی شما با گروه حرفه ای باغ ایرانی
در این حالت ترکیبی از رنگ و طرح در فضای سبز کارایی داشته و شما می توانید از هر دو فاکتور نورپردازی رنگی و به کار بردن گل های رنگی در ترکیبی خاص، بهره مند شوید. به طور نمونه در کاشت گل ها، یک ترتیب و ترکیب رنگی را رعایت کرده و آن ها را طوری در پی هم جای دهید که با نگاهی از دور، بازی رنگ ها کنار یکدیگر، معنا دار بوده و جلوه مناسبی داشته باشند. به طور مثال شما می توانید ردیفی از گل های قرمز و سرخ کاشته و ردیف بعدی را از گل های زرد بهره ببرید. ردیف بعدی می تواند به گل های بنفش و ردیف بعد از آن به گل های صورتی اختصاص داشته باشد.
به این شکل می توان به وسیله همان ابزار که پیشتر در اختیار داشتیم و با استفاده از یک طراحی خلاقانه، رنگ ها را به شکلی ماندگار و تاثیرگذارتر در فضای سبز به کار برد.
سخن پایانی
شما چه ایده هایی برای نقش رنگ در طراحی فضای سبز دارید و چطور از این المان در ایجاد فضای سبزی جذاب تر و مدرن تر بهره می برید؟ ایده ها و نظریات خود را در بخش نظرات با ما و دیگر کاربران در میان بگذارید.
3 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
گروه واتساپی هم دارید؟
بله داریم.
شماره تماستون برای خرید تلفنی چنده