چمن مصنوعی

توضیحات

یکی از اجزای کاشت لازم در طراحی فضای سبز ویلایی یا شهری چمن است که پایه کار را به خود اختصاص می دهد. اما در شرایط اجرای فضای سبز در مساحت و فضایی شکل می گیرد که امکان کاشت چمن طبیعی نیست و به جای آن به اجبار از چمن مصنوعی استفاده می شود.

چمن مصنوعی ظاهری کاملا شبیه به چمن طبیعی دارد، تنها دچار پژمردگی، فرسایش و آفت نشده و همیشه ظاهر خود را حفظ خواهد کرد. در صورتی که باغداری مهندسی شده ای انجام شده باشد، امکان کاشت گل و گیاهان دیگر در کنار چمن مصنوعی فراهم خواهد بود. به واقع هنرمندی و چیره دستی زیادی می طلبد که ترکیبی از کاشت چمن مصنوعی را در اجرای فضای سبز به کار برده و این اجزای زنده و مصنوعی را در کنار یکدیگر بگذاریم.

از مزایای به کار بردن چمن مصنوعی این است که چنین چمن هایی نیاز به آبیاری ندارند و همین طور هرس کردن و سایر روش های نگهداری و رسیدگی به چمن های طبیعی را در خصوص آن ها نخواهیم داشت.

 

اجرای چمن مصنوعی

برای اجرای چمن مصنوعی ابتدا باید تمامی گل و گیاهانی که در مساحت فعلی وجود دارند را برداشت کرده و یک سطح صاف و یکدست داشته باشیم. سپس سطح خاک را به خوبی کوبیده و ماسه ریزه دانه را روی آن فشرده کرده و به خوبی بکویم. در نهایت ژئونت کامپوزیت بر سطح قرار خواهد گرفت.

در نظر داشته باشید که زیرسازی در چسباندن چمن مصنوعی و اجرای آن از سطح اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و در صورتی که این مرحله به درستی انجام نشود، در اجرا و تعبیه کردن چمن به مشکل برخورد خواهیم کرد.

به هر ترتیب لازم است که نصب و اجرای چمن مصنوعی به وسیله متخصص این حوزه انجام پذیرد تا نتیجه کار حرفه ای و بی نقص باشد.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “چمن مصنوعی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست
Call Now Buttonمشاوره رایگان 09363728370